Kliknutím na príslušné políčko webovej stránky udeľujete spoločnosti KVIMS, s.r.o., Karla Marxa 20, 934 01 Levice, IČO: 51 640 601 (ďalej len spoločnosť 'KVIMS, s.r.o.') v súlade s ustanovením § 11 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len 'zákon o ochrane osobných údajov') súhlas na spracúvanie vašich osobných údajov uvedených vo formulári po celú dobu existencie webovej stránky, a to na nasledujúci účel:

  1. Zasielanie ponúk tovarov a služieb poskytovaných spoločnosťou KVIMS, s.r.o. alebo jej obchodnými partnermi a vykonávanie marketingových prieskumov

Spoločnosť KVIMS, s.r.o. týmto vyhlasuje, že Vaše osobné údaje použije len na vyššie uvedené účely.

Poučenie:

  1. Poskytnutie vašich osobných údajov je dobrovoľné a spoločnosť KVIMS, s.r.o. ako prevádzkovateľ nemá právny nárok na ich získavanie. Máte právo na informácie, odpis a opravu vašich osobných údajov vedených v informačnom systéme.
  2. Ochrana vašich osobných údajov sa spravuje ustanoveniami zákona o ochrane osobných údajov, pričom vaše práva sú upravené najmä v § 28 zákona o ochrane osobných údajov; napr. právo na základe písomnej žiadosti požadovať od spoločnosti KVIMS, s.r.o. ako prevádzkovateľa napr. vo všeobecne zrozumiteľnej forme zoznam vašich osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania, potvrdenie či sú alebo nie sú osobné údaje o vás spracúvané, opravu alebo likvidáciu vašich nesprávnych, neúplných alebo neaktuálnych osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania a pod.
  3. Osobné údaje, ktoré poskytnete spoločnosti KVIMS, s.r.o. prostredníctvom formulára musia byť pravdivé, a v prípade ich zmeny ste povinný o ich zmene bezodkladne informovať spoločnosť KVIMS, s.r.o.
  4. V prípade neaktuálnosti Vami poskytnutých osobných údajov, po splnení účelu, po podaní námietky alebo v prípade odvolania Vášho súhlasu so spracúvaním osobných údajov budú tieto osobné údaje zlikvidované.
  5. Tento súhlas so spracúvaním osobných údajov máte právo kedykoľvek odvolať